Foto: captură video

Poliţist implicat în arestarea fiului lui El Chapo, asasinat sub o ploaie de gloanţe – VIDEO

Un poliţist mexican implicat în operaţiunea de capturare a fiului traficantului de droguri El Chapo a fost asasinat în această săptămână în Culiacan, capitala statului Sinaloa, relatează Telemundo.

Atacul s-a produs miercuri în parcarea unui centru comercial din Culiacán. Politistul identificat de presă drept Eduardo N., de 32 de ani, se afla în timpul său liber când a fost asasinat cu brutalitate.

În mediul online a început să circule o înregistrare de pe camerele de supraveghere care surprinde atacul. Imaginile arată cum agentul ajunge cu maşina în parcarea centrului comercial, apoi dintr-un alt vehicul ies 2 persoane cu arme automate care în 6 secunde au descărcat aproape 150 de gloanţe în maşina poliţiştului, potrivit Telemundo.

Politistul a fost găsit mort în maşina sa, un Nissan alb. Presa mexicană relatează că acesta a fost implicat în operaţiunea eşuată de capturare a fiului lui El Chapo, Ovidio Guzmán López, pe 17 octombrie. Moartea lui Eduardo duce la 5 numărul de asasinate asupra poliţiştilor de către crima organizată din martie anul trecut, relatează publicaţia El Universal.

În urma reţinerii lui Ovidio Guzman în oraşul Culiacan au izbucnit lupte de stradă, astfel că, după câteva ore, forţele de securitate mexicane l-au eliberat pe fiul traficantului, decizia fiind luată pentru protejarea vieţilor oamenilor.

Vezi şi

Ţara din America Latină în care numărul deceselor s-a dublat în ultimele 24 de ore. A devenit al doilea cel mai afectat stat de COVID-19

În Mexic, numărul deceselor cauzate de noul coronavirus s-a dublat miercuri, în ultimele 24 de …

loading...