Cum s-a simțit Emilia Clarke în scenele din Game of Thrones în care Daenerys Targaryen a apărut dezbrăcată – FOTO, VIDEO

Actriţa britanică Emilia Clarke a dezvăluit că s-a simţit inconfortabil în timpul filmărilor la unele dintre scenele nud din seria de televiziune ”Game Of Thrones”, relatează Press Association, preluat de Agerpres.

Emilia Clarke a interpretat rolul Daenerys Targaryen din saga TV epico-fantastică devenită celebră pentru scenele explicite de sex şi violenţă.

Vedeta, care avea 23 de ani când a început filmările la ”Game Of Thrones”, a dezvăluit că a plâns înaintea unor scene nud.

”Am acceptat postul şi apoi mi-au trimis scenariile, şi în timp ce le citeam, am zis: ‘A, asta-i şmecheria!’. Însă tocmai terminasem şcoala de actorie şi am luat-o ca pe o slujbă – dacă e în scenariu, atunci în mod clar e necesar, asta e şi o să-i dau de cap. Totul o să fie super”, a povestit actriţa pentru podcast-ul realizat de actorul Dax Shepard.

Clarke, în vârstă de 33 de ani, a adăugat că până la acel moment nu se mai aflase ”pe un astfel de platou de filmare”. ”Acum sunt pe un platou de filmare complet dezbrăcată, cu toţi acei oameni şi nu ştiu ce ar trebui să fac, nu ştiu ce se aşteaptă de la mine, nu ştiu ce vrei, nu ştiu ce vreau”, a spus ea.

”M-am certat pe platoul de filmare când am zis ‘Nu, cearceaful rămâne sus’, iar ei mi-au spus ‘Nu vrei să-i dezamăgeşti pe fanii ‘Game of Thrones”’, a mărturisit vedeta.

Actriţa a recunoscut că a fost ajutată de actorul Jason Momoa, alături de care a jucat în ”Game Of Thrones”, care a încurajat-o să dea glas reţinerilor pe care le are în privinţa rolului. Ea a adăugat că a devenit mai ”pricepută” în rolurile deţinute ulterior.

Vezi şi

„Ce zi e azi? ” şi „Cum să faci bani?” | Ce au întrebat românii pe Google în 2019

De la începutul anului, românii au căutat cel mai des, pe Google, informaţii despre: “Game …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.