Foto: sledcom.ru

Bărbat acuzat de canibalism. Ce descoperire macabră a făcut poliţia

Un bărbat arestat în nordul Rusiei a fost acuzat de canibalism după ce au fost identificate 3 victime ale sale, parţial mâncate, alături de rămăşiţe de pisici, căini şi alte animale mai mici, relatează BBC, citat de Mediafax.

Suspectul în vârstă de 51 de ani a petrecut alături de victimele sale, care au fost înjunghiate şi tranşate după ce adormeau din cauza alcoolului consumat, susţin autorităţile ruse. Oasele victimelor au fost găsite în pungi într-un lac şi într-un râu de lângă oraşul Arkhangelsk, relatează BBC.

Comitetul de Investigaţii din Rusia, echivalentul FBI-ului, a dat publicităţii imagini cu suspectul arestat, dar fără a-i dezvălui identitatea. Bărbatul nu este suspectat de vreo boală psihică şi are cazier. Crimele s-au petrecut între 2016-2017, însă identificarea victimelor a necesitat o perioadă mare de timp.

Pe lângă acuzaţiile de canibalism, autorităţile ruse susţin că suspectul a ucis animale precum câini şi pisici din care a mâncat, oase ale acestora fiind găsite amestecate cu cele de om.

Vezi şi

Conspiraţioniştii au venit cu o nouă teorie bizară: „Bill Gates vrea să implanteze microcipuri de control oamenilor prin vaccinare”

Cunoscutul cineast rus Nikita Mikhalkov, câştigâtor al unui premiu Oscar pentru cel mai bun film …

loading...