Rareş Bogdan: „Cine zicea că tinerii nu pricep pe ce lume se află??”

Rareş Bogdan, candidatul nr. 1 al PNL pentru alegerile europene, a comentat situaţia lui Alin Popoviciu, elevul de 17 ani din Târgu-Mureş acuzat de Jandarmerie că ar fi organizat un miting anti-Dăncila, care a reuşit, joi, să stea de vorba cu ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

„Cine zicea că tinerii nu pricep pe ce lume se află?? Priviți aici un exemplu de civism, la un copil de 17 ani! Acuma știți de ce li se pare comuniștilor români proastă propunerea ca cei de 16 ani să poată vota! La 16 ani se consideră că au discernământ, legea le conferă capacitate de muncă, de ce să nu voteze?”, a reacţionat Rareş Bogdan pe reţelele de socializare.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, venise să vorbească cu protestatarii care îl aşteptau pe premierul Dăncilă în fata Spitalului Judeţean Mureş. Printre manifestanţi se aflat și tânărul Alin Popoviciu, care i-a reproșat ministrului ca a spus că „suntem un popor de infractori”.

„Doamna ministru, am 17 ani, am fost victimă a sistemului ăsta putred de corupt. Eu, în locul dumneavoastră, mi-aş da demisia”, i-a spus Alin Popoviciu ministrului Sănătăţii.

„Nu pentru că n-aţi avut realizări să vă daţi demisia, daţi-vă pentru că sunteţi într-un partid de corupţi”, au fost cuvintele cu care Alin Popoviciu a încheiat scurtul dialog cu Sorina Pintea, pe care îl puteţi urmări în imaginile de mai jos, la momentul 2.44.00:

Vezi şi

rares bogdan

„Vom elibera România de sub jugul roșu!” Rareș Bogdan anunță că PNL va lua „un scor istoric” la locale

Rareș Bogdan, prim vicepreședinte PNL, a declarat la Constanța că PNL va obține un „scor …

loading...