Jason Momoa, starul din Aquaman, implicat într-un incident aviatic – VIDEO

Actorul american Jason Momoa a fost implicat într-un incident aviatic, pilotul avionului său privat fiind nevoit să efectueze o aterizare de urgenţă în Palm Springs, SUA, după ce sistemul de avertizare al navei a indicat un incendiu la unul dintre motoare, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Jason Momoa, starul francizei „Aquaman”, a trecut printr-un moment foarte delicat, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine.

Avionul privat în care se afla a făcut o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Palm Springs, unde o echipă de pompieri a constatat că a fost vorba doar de o alarmă falsă.

Purtătorul de cuvânt al lui Jason Momoa a declarat pentru presă că acesta mergea de la Los Angeles în Phoenix, unde avea programată o întâlnire de afaceri.

Ulterior, actorul şi echipa sa au folosit un alt avion privat pentru a ajunge la destinaţie.

O fotografie cu actorul, zâmbind, şi unul dintre pompieri a fost publicată pe contul de pe reţeaua de socializare online Instagram al unităţii de urgenţă.

În vârstă de 39 de ani, Jason Momoa este actor, scenarist, regizor şi producător şi este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC – „Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016), „Justice League” (2017), „Aquaman” (2018).

Este cunoscut şi pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes „Stargate Atlantis” (2004 – 2009), Khal Drogo, din producţia HBO „Game of Thrones” (2011 – 2012), şi Declan Harp, din seria CBS „Frontier”.

Vezi şi

Cancelarul Merkel cere UE „contact direct” cu Rusia şi cu Vladimir Putin.

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a declarat joi că Uniunea Europeană trebuie să stabilească …

loading...