Nicolas Cage, acuzat de o fostă iubită de „abuz fizic”

Nicolas Cage este acuzat de abuz fizic de o femeie care susţine că a fost iubita acestuia, iar actorul american neagă acuzaţiile, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vickie Park, o femeie care susţine că a avut o relaţie marcată de pauze cu actorul, din iunie 2017, spune că acesta a abuzat-o fizic luna trecută, în timp ce era sub influenţa alcoolului.

Informaţia a apărut în documente depuse în instanţă, şi publicate de site-ul The Blast, prin care femeia a cerut un ordin de restricţie pe numele soţiei actorului, Alice Kim. Actorul şi soţia sa sunt în prezent separaţi.

Park susţine că soţia lui Cage o hărţuieşte pe reţelele de socializare online şi că îi este frică să iasă din casă din cauza acesteia.

Un purtător de cuvânt al lui Nicolas Cage a respins acuzaţiile, calificându-le drept „absurde”.

Cage şi Kim s-au despărţit în 2016 şi, recent, actorul a declarat într-un interviu că separarea a fost un şoc pentru el. Totuşi, Cage, în vârstă de 54 de ani, spune că a rămas prieten cu Kim.

În cei peste 30 de ani de carieră, Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără „Părăsind Las Vegas” (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentru interpretare, şi „Suflet sălbatic” (1990), în regia lui David Lynch, recompensat cu Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes.

În 2010, actorul a filmat în România pentru filmul „Ghost Rider – Spirit of Vengeance”, care a fost lansat în 2012. În luna februarie 2014, Nicolas Cage a revenit în România pentru a lucra la filmul „The Dying of the Light”, în regia lui Paul Schrader.

Vezi şi

Iran racheta Shabab Ali Khamenei

ANALIZĂ Financial Times | Opţiunile SUA în conflictul cu Iranul: raiduri aeriene, atacuri cibernetice, sancţiuni economice

Preşedintele SUA, Donald Trump, nu este interesat de repetarea intervenţiei militare din Irak în criza …