Acasă / Focus / Redacţia cotidianului Capital-Gazette din Annapolis, SUA, atacată cu focuri de armă. 5 persoane au murit – VIDEO

Redacţia cotidianului Capital-Gazette din Annapolis, SUA, atacată cu focuri de armă. 5 persoane au murit – VIDEO

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar altele sunt grav rănite în urma unui atac armat produs joi într-o clădire în care se află redacţia cotidianului Capital-Gazette, în oraşul american Annapolis, anunţă Poliţia, precizând că presupusul autor al crimelor a fost arestat.

„A avut loc un incident armat”, a comunicat locotenentul de poliţie Timothy Seipp, precizând că un suspect a fost arestat.

Cinci persoane au murit, iar altele sunt grav rănite în urma atacului armat produs în redacţia cotidianului Capital Gazette, în oraşul Annapolis (statul Maryland), au comunicat autorităţile, potrivit Fox News, citat de Mediafax. Motivul atacului armat nu se cunoaşte.

„Mai multe persoane au fost împuşcate”, a declarat Phil Davis, un jurnalist al publicaţiei Capital-Gazette. Echipele pirotehnice au găsit un dispozitiv exploziv artizanal în redacţie, acesta fiind dezamorsat.

Vezi şi

O companie chineză le oferă proprietarilor servicii de clonare a animalelor de companie. Cât costă să îţi duplici câinele sau pisica

O companie de biotehnologie din China oferă servicii de clonare a animalelor de companie, pentru …