Betano îți dă banii înapoi dacă nu se marchează la meciul pe care ai pariat

În fotbal, se spune că 2-0 este scorul cel mai periculos, iar 0-0 cel mai urât. Nu e neapărat așa, mai ales de când avem bonus Betano la 0-0. Dacă pariezi pe scor corect sau pauză/final și pariul e pierzător, dat meciul se termină cu remiză albă, atunci primești banii înapoi.

Am pariat odată pe Bayern Munchen – Nurnberg. Am pus o miză considerabilă pe 1 pauză/1 final, fiind absolut convins că Bayern va da „o căruță de goluri” și va prelua conducerea din startul meciului. Gazdele au avut 34 de șuturi pe poartă, trei bare, situații din care era mai greu să ratezi decât să înscrii, dar s-a terminat 0-0. Ce bine ar fi fost să fi primit bani înapoi…

Indiferent de sumă, indiferent de competiție

Diferența între bonusul operatorului amintit – valabil pentru pariurile single din fotbal – și promoții similare propuse de alte case de pariuri este că miza se returnează la 0-0 indiferent de suma pariată și indiferent de liga sau competiția în care se joacă meciul. Aceste detalii sunt foarte importante.

Sunt ligi de fotbal din Europa, în eșaloanele inferioare, în care se dau puține goluri. Dacă te uiți pe statistici. Vezi că se vor întâlni două echipe în meciurile cărora se înscrie de obicei cel mult un gol, deci poți profita de oferta amintită: încerci două pariuri cu aceeași miză pe scor corect: 1-0 și 0-1. Cota va fi oricum peste 3. Dacă se înscrie un gol, ieși pe plus. Dacă se termină 0-0, recuperezi ce ai pariat.

Alte promoții foarte interesante

Nu este singurul caz în care Betano renunță la o parte din profit în favoarea pariorilor. În aceeași categorie se încadrează și promoția „Marjă 0”, prin care operatorul oferă cote mari la unele meciuri astfel încât marja lui de profit este 0. Poți beneficia de aceste cote speciale la  partidele din fotbal, tenis, baschet și volei în dreptul cărora, pe site, există simbolul „0%”.

Și o altă promoție care îți limitează pierderile dacă joci pe această platformă: „Pierdere la limită?”. Dacă ai pe un bilet multiplu între 5 și 10 evenimente – cu cotă minimă per eveniment de 1.64- primești miza înapoi în cazul în care te scoate un singur meci. Oferta este valabilă doar pentru fotbal 1×2, peste/sub și GG/NG (Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1) și pariuri din baschet puse pe victorie, handicap, peste/sub (Euroleague, NBA, campionatul Spaniei, Eurobasket). Atenție: miza maximă returnată este de 100 de lei.

Bonus și Cash Out

Toate aceste avantaje te pot ajuta să înmulțești bonusul de 100% din primul depozit, oferit de operator la înscriere. Oferta este valabilă și în cazul depunerilor prin portofelul electronic SKRILL, decizie care o diferențiază, din nou, pe Betano de alte agenții care funcționează legal în România. Citiți cu atenție regulamentul. Puteți încasa bonusul de bun-venit doar după un rulaj, pe anumite tipuri de pariuri.

Un alt instrument care vine în ajutorul pariorilor este opțiunea „Cash out”. Dacă pariezi live știi cât de important este să poți închide pariul atunci când îți dai seama că e foarte probabil ca meciul să nu se desfășoare în direcția anticipată atunci când ai plasat miza. Mai bine un profit mai mic decât să rămâi cu buza umflată la final.

Liga 1 în streaming video live

PariuriX - Liga 1 live streaming

Facilitatea amintită mai sus e de folos dacă urmărești meciul. Ei bine, platforma de pariuri live Betano oferă peste 15.000 de transmisii anual atât din competiții de top, cât și din campionate din plan secund, dar în care se practică un fotbal spectaculos. Cel mai important pentru pariorii români este că sunt transmise toate meciurile din Liga 1. Este încă un plus care mă face să plasez această casă de pariuri în topul preferințelor mele.

Intră pe comunitatea pariorilor online din România și găsește ofertele exclusive de la agenții care te așteaptă la capătul acestui link: https://pariurix.com/agentii.

Vezi și

Novak Djokovic câştigă US Open și egalează recordul absolut de titluri de Mare Şlem, deţinut de Margaret Court din 1973

Tenismanul sârb Novak Djokovic a câştigat turneul US Open, după ce l-a învins în finală …