Acasă / Life & Style / Cele mai luxoase camere de hotel din lume: apartamente uimitoare, ferestre antiglonţ, costume haute couture din partea casei | FOTO, VIDEO

Cele mai luxoase camere de hotel din lume: apartamente uimitoare, ferestre antiglonţ, costume haute couture din partea casei | FOTO, VIDEO

Apartamente uimitoare cu ferestre antiglonţ, toalete încălzite sau costume haute couture din partea casei semnte de stilişti celebri, toate acestea şi multe altele sunt puse la dispoziţia clienţilor cu dare de mână de hotelurile de lux.

Noua serie BBC Amazing Hotels, prezintă cele mai scumpe şi extravagante camere de hotel din lume, scrie Mediafax.

Mandarin Oriental, Manhattan – 20.000 de lire pe noapte

La sosire, oaspeţii au la dispoziţie o garderobă special adaptată din ultima colecţie semnată Christian Dior.

 

Hotel Plaza Athenee, Paris, 17.860 de lire pe noapte

Cu vedere spre Turnul Eiffel, în acest apartament hotelier luxos pune preţ pe securitatea oaspeţilor, aceasta fiind de tip James Bond. La intrare nu există niciun card sau cheie, accesul se face doar pe bază de amprentă.

 

The Royal Penthouse Suite, President Wilson Hotel, Geneva – 62.000 lire pe noapte 

Poate nu este o surpriză că cel mai scup oraş din lume, găzduieşte şi cea mai scumpă „cameră” de hotel din lume.  Apartamenul ocupă în întregime etajul opt al Hotelului President Wilson, astfel încât în acesta încap fără probleme un pian mare de la Steinway, o masă de biliard şi o sală de gimnastică personală.

Vezi şi

Juncker clarifică situația: Acordul pentru Brexit nu va fi renegociat

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a transmis Marii Britanii că trebuie să exprime clar ceea …