De ce și-a dat demisia polițistul-vedetă Viorel Teacă după 27 de ani de muncă în Poliția Română

În cursul dimineții de miercuri, 17 mai, polițistul-vedetă Viorel Teacă a anunțat că se retrage din funcția deținută în cadrul Poliției Române. După 27 de ani în care a lucrat în acestă ramură, a anunțat că demisionează. A existat și un motiv pentru care a luat această decizie. 

Polițistul Viorel Teacă a postat, în această dimineață, un nou mesaj pe rețelele de socializare. De data aceasta, a anunțat că se retrage din funcția pe care o are în cadrul Poliției Române. Timp de 27 de ani, polișistul a servit instituția specializată. Există și un motiv care a stat la baza acestei decizii.

Polițistul a luat decizia să renunțe la pensie și să trăiască fericit, alături de familia lui. Se întoarce în rândul civililor și, la finalul mesajului, a mărturisit că a fost o onoare să servească Poliția Română. Pe Facebook, a încărcat și două fotografii.

„Am decis după 27 de ani, să-mi dau demisia din Politia Română, să renunț la pensie și să-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau să fiu fericit, oameni buni, și să trăiesc în prezent. P.S. Cât despre voi (societatea civila), vă iubesc nespus odată ce am ales să mă întorc în rândul vostru și să redevin civil! A fost o onoare să lucrez în Poliția Română și să cunosc atâția polițiști minunați. Norris, te iubește tati tău”, este mesajul notat de polițist, pe Facebook. A primit sute de comentarii din partea prietenilor virtuali, scrie Cancan.

Viorel Teacă a devenit viral în anul 2021

La începutul anului 2021, polițistul Viorel Teacă a devenit viral, după ce a apărut într-un filmuleț, înconjurat de copii. Aceștia se jucau în zăpadă. Agentul de poliție din Sibiu a fost denumit, ulterior, „polițistul magician al copiilor”.

Pe rețelele de socializare, și-a format o adevărată comunitate de susținători, de persoane care îi apreciază activitatea și munca. El a jucat în serialul „Oamenii Legii”, difuzat pe AXN. De asemenea, a fost ales de IGPR să prezinte noile uniforme ale polițiștilor, în 2022.

„M-am făcut polițist să ajut pe cei neajutorați, să fiu drept, cum îmi plăcea să spun la 18 ani, să fiu un polițist ca-n filmele de odinioară; uneori mi-a ieșit, alteori nu, dar nimeni nu-i perfect. Dar am înțeles un lucru, niciodată să nu renunți la visul tău!”, scria polițistul Teacă pe pagina sa de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Vezi și

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci …