Loredana Groza | Foto: Instagram

Tatăl Loredanei Groza despre presupusele operații estetice ale artistei. „Așa e lumea, vorbește”

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Totuși, multe persoane susțin că aceasta a apelat la operații estetice pentru aspectul său. În acest context, tatăl artistei a reacționat și le-a transmis un mesaj clar celor care răspândesc astfel de zvonuri.

Vasile Groza a susținut că fiica sa nu ar fi investit în aspectul său cu operații, ci doar are gene foarte bune. Tatăl Loredanei a spus și că ea o moștenește pe bunica sa.

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni.

Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”, a spus tatăl Loredanei Groza pentru cancan.ro

La rândul său, Loredana Groza a reacționat în trecut în urma zvonurilor și a spus clar că nu are nicio operație estetică. Aceasta a negat că ar fi apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru înfățișarea sa.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a spus Loredana Groza la o televiziune mondenă, potrivit Capital.

Vezi și

Andreea Mantea a fost filmată plângând la geam

Andreea Mantea și fiul ei, David, au izbucnit în lacrimi la TV. Totul a pornit …