Foto: captura YouTube

RIP Technoblade. Cunoscutul YouTuber a fost răpus de cancer la doar 23 de ani. Ce le-a transmis fanilor în ultimul videoclip înainte să moară – VIDEO

Celebrul YouTuber cunoscut sub numele de Technoblade din Minecraft a murit la vârsta de 23 de ani, scrie BBC, preluat de Digi24. Vestea tristă a fost confirmată de familie într-un videoclip emoționant de rămas bun, postat în numele lui.

În videoclipul intitulat „Rămas bun, tocilarilor” și adresat celor 10 milioane de fani, tatăl său îl numește „un puști incredibil”.

Anul trecut, Technoblade le-a dezvăluit fanilor că a fost diagnosticat cu cancer.

Mesajul de adio, scris cu câteva ore înainte de moartea sa și citit de tatăl său, începe: „Bună tuturor, Technoblade aici. Dacă vă uitați la asta, înseamnă că am murit”.

El a dezvăluit că numele său adevărat este de fapt Alex, amintindu-și o farsă făcută fanilor, când le-a spus că-l cheamă Dave.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că m-ați susținut de-a lungul anilor”, a continuat el. „Dacă aș mai avea o sută de vieți, cred că aș alege să fiu Technoblade din nou, de fiecare dată, deoarece aceștia au fost cei mai fericiți ani din viața mea.”

Vedeta online, care a câștigat numeroase turnee de Minecraft avea numeroși fani. Acestora, el le-a dezvăluit în februarie că a fost supus chimioterapiei, radioterapiei și unei operații de salvare a membrelor după ce a dezvoltat o tumoare dureroasă la brațul drept.

Vezi şi

YouTube Rewind 2019. Jocul video care a generat mai multe venituri decât orice alt joc din istorie – VIDEO

„Minecraft” şi „Fortnite” au fost identificate de YouTube Rewind, care notează cele mai importante tendinţe …

loading...