Patru femei, tâlhărite de un bărbat în metrou. Le-a smuls lănţişoarele şi cerceii în timp ce trenul staţiona

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală, după ce a săvârşit în câteva ore tâlhării la metrou, victime fiind patru femei, cărora le-a smuls lănţişoarele şi cerceii în timp ce trenul era oprit în staţii.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, citat de Agerpres, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public au reţinut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii a 4 infracţiuni de tâlhărie calificată, în aceeaşi zi.

Joi, în intervalul orar 6,30 – 10,30, mai multe persoane au fost victime ale unor infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona Sectoarelor 1, 2 şi 3.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţiştii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, s-a stabilit că toate faptele au săvârşite de un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

De asemenea, din cercetări s-a mai stabilit că suspectul ar mai fi comis o altă infracţiune de tâlhărie, asupra unei femei, la data de 21 iulie, în jurul orei 20,00, când i-ar fi smuls un lănţişor în timp ce se afla într-o staţie de metrou din Sectorul 5.

Poliţiştii detaliază cele patru tâlhării săvârşite de bărbat:

  • în jurul orei 6,30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o staţie din Sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel;
  • după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o staţie din Sectorul 1, bănuitul i-ar fi smuls un cercel unei alte femei;
  • în jurul orei 9,30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănţişor, într-un tren de metrou oprit într-o staţie din Sectorul 2.
  • ulterior, în jurul orei 10,30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănţişor unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o staţie din Sectorul 3.

Bărbatul a fost depistat şi condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

Bunurile pe care le-ar fi sustras, respectiv doi cercei şi două lănţişoare, au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …