Cât a încasat Alina Pușcaș pentru fiecare episod Te cunosc de undeva. Suma e incredibilă

Alina Pușcaș a fost mai întâi actriță în una din telenovelele difuzate de Antena 1, pentru ca mai apoi să fie cooptată ca prezentatoare pentru emisiunea Te cunosc de undeva. Show-ul transformărilor tocmai a încheiat cu succes sezonul 17, iar Emi și Cuza au fost marii câștigători ai concursului.

Alina Pușcaș a prezentat Te cunosc de undeva timp de 16 sezoane alături de Cosmin Seleși. Dar actorul nu s-a mai înțeles la bani cu managementul Antena 1 și a decis să renunțe la colaborarea cu trustul Intact. Acesta și-a făcut o trupă și participă la evenimente cu aceasta.

Tocmai pentru că este imaginea emisiunii, Alina Pușcaș este plătită cel mai bine dintre toți cei care participă în show. Andreea Bălan este cel mai bine plătit jurat, cu 2.000 de euro pentru fiecare ediție, potrivit surselor VoxBiz.ro.

Câți bani primește Alina Pușcaș de la Antena 1 pentru fiecare episod Te cunosc de undeva

Iar jurnaliștii FANATIK.RO au aflat că Alina Pușcaș o depășește pe artistă, ea încasând câte 2.500 de euro pe ediție, adică 10.000 de euro pe lună. Cum sezonul durează aproximativ 3 luni, vedeta își rotunjește veniturile cu aproximativ 30.000 de euro. Ea mai are și o afacere cu haine, cu care este pe profit.

În plus, soțul ei este de profesie stomatolog și acesta câștigă mulți bani, așa că nu există deloc probleme financiare în familie. Totuși în pandemie situația nu a fost chiar roz din cauza restricțiilor, dar acum lucrurile s-au redresat.

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …