Tom Hanks i-a șocat pe fani. Actorul a fost filmat în timp ce îi tremura mâna pe scenă

Imagini incredibile cu actorul Tom Hanks au fost surprinse pe străzile din New York, la o zi după ce vedeta a fost filmată pe scenă, în timp ce mâinile îi tremurau incontrolabil. Cum arată celebrul actor la 65 de ani. Trecătorii aproape că nu l-au recunoscut.

Cât de mult a slăbit Tom Hanks

Tom Hanks este vizibil slăbit, cel puțin așa notează jurnaliștii de la Daily Mail, după ce unul dintre cei mai cunoscuți actori ai anilor 90 și-a șocat fanii, cu ultimele sale apariții publice, scrie playtech.ro.

Celebrul actor a fost surprins de fotoreporterii americani când se plimba pe străzile din Manhattan, miercuri, 15 iunie, la o zi după ce au apărut noi imagini cu el pe scenă, în care pare că se străduiește să-și controleze tremuratul brațelor.

Tom Hanks, în vârstă de 65 de ani, purta haine largi și o șapcă de baseball, atunci când a pășit din casa sa din cartierul luxos newyorkez, Upper East Side.

Cu toate acestea, actorul nu a reușit să-și mascheze silueta silfidă, o schimbare semnificativă față de cel mai recent film al său, care îl vede jucându-l pe managerul lui Elvis, colonelul Tom Parker, în filmul biografic Baz Luhrmann.

În timpul unei călătorii în Australia, pentru promovarea a ultimului său film, în care-l joacă pe colonelul Tom Parker, managerul lui Elvis Presley, Tom Hanks și-a speriat admiratorii, atunci când a urcat pe scenă, iar mâna a început să-i tremure pe microfon.

„Nu există loc mai bun în lume pentru a face un film decât aici, pe Gold Coast”, a spus Tom Hanks, emoționat, pe scenă, potrivit celor de la Daily Mail.

Vezi şi

Tom Hanks îl desfiinţează Donald Trump: „Un balon egocentric și simplist”

Vedeta americană de cinema Tom Hanks l-a catalogat, joi, la Roma, pe candidatul republican la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...