Actorul Ugur Güneş, care a interpretat personajului Yilmaz în serialul „Mă numesc Zuleyha”, a devenit vedetă la Bollywood

Uğur Güneş are 34 de ani și aproape zece ani de experiență pe platourile de filmare, dar cu toate acestea chipesul actor a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte.

Rolurile sale jucate magistral l-au ajutat să devină de-a lungul anilor unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor în anul 2019, în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Yilmaz, un tânăr ambițios care a luptat până în ultima clipă a vieții sale pentru marea lui iubire.

De curând îndrăgitul Uğur Güneş a devenit cunoscut și la Bollywood, deoarece a fost cooptat într-un proiect muzical inedit, mai precis a filmat în videoclipul unei renumite cântărețe din India.

Tânărul actor Ugur Güneş a făcut furori în Turcia cu rolurile sale jucate în serialele: Mă numesc Zuleyha, Diriliş: Ertugrul, Kanunsuz Topraklar, sau Isimsizler, care i-au adus mari succese în carieră. Anul trecut celebrul actor a fost premiat în cadrul unui important festival desfășurat în Dubai, The Murex d’Or Dubai, pentru Cel mai Bun Actor Internațional.

De curând, Ugur Güneş a fost cooptat într-un nou proiect de senzație. Potrivit viatacuaromadecafea.com, o renumită cântăreață din India, Tanya Singh, l-a ales să-i fie partener în cel mai recent videoclip al ei, care a fost filmat chiar în Istanbul, în stil Bollywoodian.

Tema clipului este una emoționantă și romantică deoarece are în prim plan povestea de dragoste dintre un chipeș turc și o frumoasă indiancă. Iar în luna iulie, îndrăgitul Ugur Güneş va merge în India cu ocazia lansării videoclipului respectiv.

Vezi și

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci …