La ce vârstă și-a început Theo Rose viața amoroasă. Vedeta a vorbit deschis despre lucrui tabu

Una dintre cele mai iubite vedete din România, Theo Rose a vorbit despre prima sa experiență amoroasă. Invitată în cadrul unui podcast, nu a avut nicio problemă în a povesti cum a gestionat întreaga situație și cum a încercat să le dea de înțeles părinților ei.

Theo Rose a ajuns la sufletele oamenilor datorită felului de a fi. Amuzantă, sinceră și directă, așa cum este percepută de public, Theo Rose a așteptat vârsta de 18 ani, până a-și începe viața sexuală. Mama sa a fost persoana cu care a reușit să discute deschis, de sora mai mare fiindu-i rușine.

Theo Rose: „Eu vorbesc deschis despre lucrurile astea”

Invitată în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, cu aceeași sinceritate cu care ne-a obișnuit, a vorbit despre unul dintre cele mai sensibile subiecte pentru multe persoane.

„Cătălin Măruță: Despre viața ta sexuală, și despre faptul că ai început la 18 ani. Ăsta e un subiect pe care iarăși, foarte mulți adolescenți nu-l vorbesc. Pentru că poate le e rușine să vorbească cu părinții. Tu ai vorbit cu părinții?

Theo Rose: Nu. O să-ți spun cum a aflat mama.

Cătălin Măruță: Adică să se înțeleagă. Nu a fost o întrebare iscoditoare. A fost un lucru despre care tu ai vorbit, și mi-a plăcut că ai vorbit despre treaba asta. Și de-asta l-am adus în discuție.

Thoe Rose: Da, dar eu vorbesc deschis despre lucrurile astea, fiindcă sunt lucruri firești. E normal să se întâmpla la un moment dat, în viața fiecărei fete. Eu am considerat că sunt destul de mare. Deja împlinisem 18 ani și atunci… oricum, îmi era rușine să vorbesc cu mama și cu tata astfel de lucruri. Adică, cu tata nici atât. Cu mama am avut o relație mult mai deschisă în sensul ăsta, și fiind femeie, altfel discutam.

Cătălin Măruță: Iar cu sora cea mare îți era rușine.

Theo Rose: Da. Și de soră-mea îmi era rușine. Că soră-mea mi-a fost și ea ca o mamă. Și atunci, îți dai seama că mă raportam la ea la fel ca la mama. Am ținut-o așa, secret. Dar oricum, ei cu toții știau cu cine sunt. Știau că mergem unul pe la altul.

Au am încercat să le transmit că s-a întâmplat asta, doar că nu le spun exact: stiți, am făcut dragoste, să știți de-acum încolo. Gata. Am considerat că pot singuri să înțeleagă chestia asta, așa, printre rânduri.”, a povestit Theo Rose, la podcastul lui Cătălin Măruță.

Vezi și

Cum era ora de lucru manual și Ziua Pionierilor în România comunistă

În timpul regimului comunist din România, participarea la ora de lucru manual și celebrarea zilei …