Când se lansează noul iPhone low-cost

Apple va organiza evenimentul anual de lansare a produselor sale de primăvară pe 8 martie, a anunţat miercuri producătorul iPhone.

Compania este aşteptată să lanseze o versiune low-cost a popularului său iPhone cu 5G, o nouă versiune a iPad Air şi un Mac Mini high-end, relatează Mediafax.

Apple oferă în prezent un iPhone low-cost numit iPhone SE, care a fost introdus în primăvara anului 2020 şi se vinde la preţul de 399 de dolari. Modelul actualizat ar putea avea acelaşi design, dar un procesor mai rapid şi suport 5G.

Noul telefon ar fi prima actualizare a modelului iPhone SE din ultimii doi ani şi se zvoneşte că ar urma să vină cu o cameră îmbunătăţită şi un procesor mai rapid.

„Peek performance”. 8 martie. Ne vedem acolo”, a declarat vicepreşedintele senior de marketing al Apple, Greg Joswiak, într-un tweet.

Compania nu a dat mai multe detalii despre eveniment.

Cea mai valoroasă companie din lume, Apple a reuşit să depăşească problemele legate de lanţul de aprovizionare care au paralizat alte industrii şi companii şi care au dus la penuria de produse în timpul sezonului de sărbători.

Apple organizează de obicei trei evenimente în fiecare an pentru a lansa noi produse, începând din primăvară şi anunţând lansarea celei mai recente game de iPhone-uri chiar înainte de sezonului de sărbătorii de iarnă.

Vezi și

Descoperire incredibilă. Ce se află în CENTRUL Pământului

Oamenii de ştiinţă se întreabă de mult timp ce se află în centrul Pământului, iar …