Nelu Tătaru face anunțul de care se temeau toți românii: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val!

Nelu Tătaru susţine că România se va confrunta cu un nou val de infectări COVID deoarece românii nu vor să se vaccineze. Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi şi vă asigur că dacă noi toţi nu conştientizăm acum, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci, a spus fostul ministru al Sănătăţii.

Nelu Tătaru compară societatea din România cu o locomotivă învechită.

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepţie încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni”, a spus nelu Tătaru, pe Facebook, potrivit Mediafax.

Fostul ministru al Sănătăţii mai spune că România se va confrunta cu un nou val al pandemiei deoarece oamenii refuză să se vaccineze.

„Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învăţat câte ceva, să ştim că n-o să fim pregătiţi nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiţi nici de valul trei, nici de valul patru. Urmează un alt val până vom fi toţi imunizaţi, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală. Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare. Vă asigur că dacă noi toţi nu conştientizăm acu, nu vom fi pregătiţi nici de valul cinci”, a adăugat Tătaru.

Miercuri, autorităţile au raportat 15.733 de cazuri de infectare. 382 de români au murit în ultimele 24 de ore, iar 1.676 de persoane sunt în stare gravă la secţiile ATI COVID.

Vezi şi

România sub valul 4: Primăria Botoșani a închiriat un excavator pentru că groparii nu mai fac față numărului mare de decese

Numărul mare de decese din ultima perioadă a dus la o lipsă acută de locuri …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...