FOTO: Guliver/ Getty Images

Elev de clasa a X-a, ucis de COVID

Un elev de clasa a X-a de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova, depistat cu COVID-19, a decedat, aseară, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Elevul studia la clasa de arte plastice şi era cunoscut ca un licean foarte talentat şi cu rezultate bune, scrie gds.ro. Vestea decesului a căzut ca un trăsnet asupra cadrelor didactice care îl aveau la clasă. Copilul ar fi avut şi diabet, fiind insulino-dependent.

”Este o veste îngrozitoare. Era un elev foarte bun şi foarte talentat. Îl cunoaştem de mic, de la grădiniţă. L-am văzut în urmă cu două săptămâni la şcoală, când a executat o lucrare grafică”, a spus unul dintre cadrele didactice.

Un alt profesor spune că elevul nu a mai fost la şcoală de două săptămâni. „Aveam o adeverinţă de la mamă că este răcit. Nu a venit la şcoală de două săptămâni. Am aflat ieri că era confirmat cu COVID -19 şi că a fost internat şi ar fi decedat aseară. Părinţii au aflat de dimineaţă vestea. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniştit, chiar introvertit”, a spus un alt cadru didactic.

Clasa în care învăţa elevul a făcut în această perioadă cursuri cu prezenţă fizică la şcoală.

 

Vezi şi

România sub valul 4: Primăria Botoșani a închiriat un excavator pentru că groparii nu mai fac față numărului mare de decese

Numărul mare de decese din ultima perioadă a dus la o lipsă acută de locuri …

loading...