Foto: Captură video Nicolas Giurgea/Facebook

Scene teribile într-un autobuz din România: O fetiţă se zbate în braţele unui bărbat, ceilalți călători asistă impasibili – VIDEO

O fetiţă de circa 5 ani plânge, ţipă şi se smuceşte în braţele unui tânăr, într-un autobuz din Brăila. Imaginile au fost filmate de un călător şi postate pe Facebook, duminică seara. Poliţia anunţă, în urma cercetărilor, că bărbatul este „un prieten apropiat” al familiei şi că fetiţa a fost agitată pentru că a urcat într-un autobuz greşit, relatează Mediafax.

În imaginile video se vede că fetiţa nu este confortabilă, plânge şi îl împinge pe bărbat, care o ţine şi îi spune să stea cuminte, pentru că încă nu au ajuns la destinaţie. Pe filmare se observă cum ceilalţi călători asistă la scenă, dar nu intervin.

Poliţia a transmis luni, după ce imaginile au fost publicate pe Facebook, că au identificat fetiţa care apare în imagini.

„Fetiţa este acasă, unde locuieşte împreună cu mama, bunica şi mătuşa, în municipiul Brăila şi nu a fost victima niciunei infracţiuni”, precizează Poliţia Brăila.

„Atât mama fetiţei, în vârstă de 26 de ani, cât şi mătuşa acesteia, le-au declarat poliţiştilor că este vorba despre o neînţelegere şi că bărbatul care apare în imaginile din spaţiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaşte foarte bine. De asemenea, acestea au precizat că în cursul zilei de ieri (duminică – n.r.) s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză şi cu frăţiorul minorei în părculeţul din zona Caporal Muşat unde toţi trei au supravegheat pe cei doi minori. Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băieţelul, iar bărbatul a luat în braţe fetiţa. În staţia de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greşit, fapt pentru care fetiţa a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea staţie din Bariera Călăraşilor, s-au reîntâlnit şi au mers acasă, unde fetiţa se află şi în prezent, în afara oricărui pericol”, a informat Poliţia Brăila.

Imaginile au surprins fetiţa aflată în braţele bărbatului, plângând şi zbătându-se. O persoană a sunat la 112 şi a sesizat cazul, suspectând un posibil caz de răpire.

După ce imaginile au apărut pe Facebook, Poliţia a fost alertată.

„Cu privire la imaginile apărute în spaţiul public, vă informăm că în această seară, în jurul orei 22.00, Poliţia brăileană a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului Brăila, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt”, a precizat anterior IPJ Brăila.

Internauţii s-au mobilizat şi au făcut grup de Facebook pentru căutarea fetiţei din imagini. Filmarea poate fi vizionată online.

Vezi și

Cine este Gautam Adani, care a câştigat 70 de miliarde într-un an și a ajuns pe locul 2 în topul celor mai bogați oameni din lume

Magnatul indian Gautam Adani i-a smuls lui Jeff Bezos titlul de al doilea cel mai …