Stailer.ro – mai mult decât o platformă destinată frumuseții

De ceva vreme se tot discută despre ceea ce a revoluționat tehnologia în viețile noastre, care sunt efectele și care sunt plusurile ei. Părerile sunt împărțite în acest sens, însă există convingerea că ne-a eficientizat foarte mult timpul, inclusiv la locul de muncă. 

Apelăm zilnic la gadgeturi, la motoare de căutare și rețele de socializare pentru a ne programa la anumite evenimente, instituții, a descoperi lucruri noi etc. Industria de beauty din România și-a lansat de curând o nouă eră pe această nișă de care oamenii se pot folosi pentru a-și eficientiza timpul în acest sens. Este vorba despre platforma online Stailer.ro 

A apărut de curând și cuprinde, deocamdată, lista de saloane de înfrumusețare din orașe mari precum Cluj Napoca, Iași, București, Timișoara și Oradea. 

Aici puteți găsi spre exemplu o frizerie in Oradea cu disponibilitate când vă doriți, saloane de beauty în care vă puteți răsfăța cu servicii complete de înfrumusețare, într-o atmosferă relaxantă și având prețuri corecte și accesibile oricui. Gama însă este cu mult mai largă și oferă servicii profesionale de coafură, mezoterapie virtuală, cosmetică, masaj și remodelare corporală, manichiură și pedichiură, tatuaj cosmetic, machiaj profesional, vopsit, cât și tuns și aranjare barbă pentru bărbați. 

Ceea cea ce o face cu adevărat interesantă este faptul că, la orice salon doriți vă programați online în mai puțin de 5 minute, fără a mai da nici un apel telefonic la vreun salon.  Mai mult decât atât, platforma online Stailer este 100% gratuită și poate fi utilizată atât de cei care și-au făcut un cont aici, cât și de cei care nu au. 

De ce este atât de preferată platforma Stailer 

Nu doar din prisma faptului că este gratuită, ci și pentru că oferă servicii calitative, prin care clienții își pot găsi stiliștii lor preferați. Este adevărat că tot ce este nou, la început vine cu o doză de scepticism, însă persoanele care încă nu au apelat la serviciile oferite de Stailer o pot face oricând și la orice oră, fără a-și pune încrederea la încercare. Cum este posibil acest lucru? Pe platforma online Stailer vor găsi fotografii cu fiecare salon în parte, prețurile serviciilor oferite, cât și renumitele recenzii. 

Recenziile sunt motivul pentru care ar trebui să încercați serviciile Stailer pentru că știm destul de bine cât de mult contează părerea altora despre anumite lucruri. Ele sunt cele care ne conving dacă un anumit produs sau serviciu este cu adevărat bun sau nu. 

Și după principiul nu am nimic de pierdut dacă încerc, multe persoane au avut ca rezultat o impresie foarte bună în ceea ce privește serviciile Stailer.

Mai mult decât atât, orice persoană se poate programa la un salon preferat, la orice oră dorește din zi sau din noapte, iar dacă apare ceva inevitabil și nu mai poate ajunge la programare, o poate anula fără a i se percepe taxe. 

Cu Stailer acum totul este mult mai simplu și mai ușor atunci când vine vorba despre un răsfăț în materie de hair&beauty. Puteți descoperi serviciile platformei Stailer accesând pagina oficială. 

Date de contact: support@stailer.ro.

loading...