USR PLUS insistă cu „Să plece Cîţu”. Năsui: „Faptul că ne-am dus la şedinţa de Guvern nu a schimbat ceva”

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, spune că miniştrii USR PLUS nu s-au răzgândit în privinţa premierului Florin Cîţu, deşi au participat la şedinţa de Guvern.

Claudiu Năsui a spus, vineri, că mesajul preşedintelui USR, Dan Barna, a fost foarte clar şi nu s-a schimbat nimic în ceea ce îl priveşte pe Florin Cîţu.

„Faptul că ne-am dus la şedinţa de Guvern nu înseamnă că s-a schimbat ceva. Agresiunea pe care a făcut-o premierul Florin Cîţu revocând unilateral un ministru USR PLUS este, în continuare, de neînţeles, mai ales în contextul în care Vlad Voiculescu începuse o luptă cu mafia din sistemul de sănătate de stat, o mafie care a pătruns foarte puternic în acest sistem (…) capabilă să facă orice pentru a-şi atinge interesele”, a spus Năsui. potrivit Mediafax.

Ministrul Economiei este de părere că „degeaba ne supărăm din când în când atunci când se întâmplă câte o tragedie naţională, ieşim în ţară şi cerem schimbarea, dacă în momentul când vine schimbarea ea nu poate fi înfăptuită”, afirmând că miza nu este „o ceartă pe cine este ministru, ci pe reforme şi pe capacitatea de a reforma un sistem care chiar de 30 de ani funcţionează în mod greşit”.

Claudiu Năsui a mai spus că în şedinţa membrilor USR PLUS, s-a reiterat faptul că Florin Cîţu nu are susţinerea Alianţei în acest moment, iar Dan Barna, la şedinţa de partid, i-a cerut demisia premierului Florin Cîţu.

Întrebat dacă miniştrii USR PLUS iau în calcul demisia din Guvern dacă Florin Cîţu nu demisionează, Claudiu Năsui a spus că „toate lucrurile astea trebuie stabilite în forurile de conducere statutare ale Alianţei USR PLUS, să stabilim un curs care să nu trădeze electoratul nostru”.

Vezi şi

Astăzi se ridică o parte din restricţii: masca pe stradă şi lockdown-ul de noapte

Vineri va avea loc şedinţa Executivului, în care urmează să fie aprobate măsurile de relaxare …

loading...