Doliu în PSD! A fost răspus de COVID

Fostul deputat Sebastian Radu a murit, anunţă liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu. Acesta era infectat cu Sars-CoV-2.

„Am primit în această dimineaţă una dintre cele mai dureroase veşti. Bunul meu prieten şi coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalţi pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanţe familiei! Suntem alături de voi”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Fostul deputat PSD a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în luna noiembrie. „Pentru că se simţea foarte rău, a fost transferat la Bucureşti, unde este intubat”, au precizat la momentul respectiv pentru Mediafax surse politice.

Sebastian Radu a devenit deputat de Buzău în decembrie 2017. Acesta a fost viceprimar al municipiului Buzău, şi era la primul mandat de deputat, fiind membru al Comisiei pentru sănătate şi familie din Camera Deputaţilor. Anul acesta, Sebastian Radu nu s-a mai aflat pe lista PSD Buzău pentru un loc în Parlamentul României.

Vezi şi

Îți faci poză cu telefonul, iar aplicația îți spune dacă ai sau nu COVID

O companie germană cu sediul în München speră să contribuie la o nouă eră a …

loading...