Care a fost ultima dorinţă a lui Sean Connery înainte să moară și când va putea fi îndeplinită

O parte din cenuşa lui Sean Connery fi împrăştiată în Scoţia, atunci când călătoriile vor fi posibile şi sigure, declară văduva acestuia, Micheline Roqubrune, potrivit Mediafax.

Micheline Roqubrune, văduva lui Sir Sean Connery, a spus că cenuşa răposatului ei soţ va fi împrăştiată în Scoţia, conform dorinţelor sale. Agentul 007 a murit liniştit în somn, la vârsta de 90 de ani, la 31 octombrie în Bahamas. Roquebrune, care a fost căsătorită cu Connery timp de 40 de ani, a declarat pentru „The Scottish Mail” că „dorinţa finală” a lui Sean Connery a fost ca cenuşa să-i ajungă acolo unde s-a născut, scrie The Independent.

„Îl vom duce pe Sean înapoi în Scoţia – aceasta a fost dorinţa sa finală”, a spus ea, adăugând că actorul a vrut ca cenuşa să îi fie împrăştiată în Bahamas şi în patria natală. Când călătoriile vor fi posibile şi sigure, intenţia familiei este să ducă o parte a cenuşei în Scoţia, a adăugat Micheline Roqubrune.

Fiul lui Connery, Jason, a dezvăluit recent că actorul era bolnav „de ceva timp”.

Sir Sean Connery a fost actorul care l-a definit pe James Bond. Cariera sa de actorie a durat zeci de ani, iar numeroasele sale premii au inclus un Oscar, două premii Bafta şi trei Globuri de Aur. Printre celelalte filme ale lui Sir Sean se numără The Hunt for Red October, Indiana Jones and the Last Crusade şi The Rock. El a fost considerat în mare măsură ca fiind cel mai bun actor care a jucat rolul agentului 007.

Vezi şi

Daniel Craig a devenit cel mai longeviv James Bond – VIDEO

Daniel Craig l-a depăşit pe Roger Moore în acest weekend şi a devenit actorul cu …

loading...