Imagini cutremurătoare în Bucureşti: O mamă îşi torturează propriul copil. Poliţia a fost nevoită să intervină – VIDEO

Un copil este torturat de mamă într-o locuinţă din cartierul bucureştean Giuleşti, iar în tot acest timp femeia filmează. Imaginile au ajuns pe Facebook, iar Poliţia s-a autosesizat, relatează Mediafax.

În imagini se vede cum mama îşi bate şi torturează copilul, pentru că a ieşit afară, pentru că îşi dorea să se joace sau alte motive pe care le găsea femeia doar pentru a-şi lovi copilul.

Sute de oameni indignaţi de modul în care mama îşi tratează copilul au scris mesaje de revoltă pe Facebook, după ce imaginile au fost făcute publice.

Imaginile au fost postate de o tânără care a spus că mama bătăuşă locuieşte în cartierul Giuleşti şi îşi filmează copilul în timp ce îl loveşte pentru a-i trimite imaginile unui bărbat cu care ar avea o relaţie.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat în acest caz şi a fost deschisă o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului, la nivelul Secţiei 4 Poliţie. Cercetările se fac sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, fiind anunţată şi Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bucureşti.

Vezi şi

Restricții București: Până la ce oră sunt deschise magazinele și de la ce oră este interzisă deplasarea

Deplasarea persoanelor este permisă în Bucureşti până la ora 22,00 şi în weekend, a anunțat …

loading...