Ushuaia
Foto: Jerzy Strzelecki / Wikipedia

57 de oameni s-au infectat în mod misterios cu COVID, după ce au stat 35 de zile pe mare. La plecare erau sănătoşi

Oficialităţile din Argentina încearcă să rezolve cazul misterios a 57 de marinari care au fost infectaţi cu coronavirus după ce au petrecut 35 de zile pe mare. Înainte de plecare, întreg echipajul a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Oficialităţile din Argentina încearcă să rezolve cazul misterios a 57 de marinari care au fost infectaţi cu coronavirus după ce au petrecut 35 de zile pe mare, deşi testele pe care le-au făcut înainte de plecare au fost negative, potrivit yahoonews.com, citat de Mediafax.

Nava de pescuit Echizen Maru s-a reîntors la ţărm în portul Ushuaia după ce unii din membrii echipajului au început să prezinte simptome specifice COVID-19.

Astfel, după testare a reieşit că 57 de marinari din cei 61 care fuseseră la bord au fost infectaţi.

Cu toate acestea, întreg echipajul stătuse în carantină timp de 14 zile, într-un hotel din oraşul Ushuaia, înainte de a pleca în voiaj. Anterior, marinarii fuseseră testaţi pentru COVID-19, iar rezultatele au fost negative.

Doar doi dintre membrii echipajului au avut rezultate negative după testare, în timp ce alţi doi marinari încă aşteaptă rezultatul.

Vezi şi

Cât de aproape suntem de un „Paşaport COVID”? Merkel a spus când ar putea fi gata

Ziua în care se va călători doar cu ajutorul paşaportului de vaccinare pare că e …

loading...