foto: cnn.com

Localitate din Italia unde, pentru 1 euro, poţi deveni proprietarul unei case la 15 minute de plajă

Cinquefrondi, situat în regiunea de sud a Calabriei, a înregistrat o reducere a vânzărilor la clădirile vechi. Pitorescul sat italian este situat la doar 15 minute de mers cu maşina de plaja locală. Proprietarii potenţiali pot plăti 1 euro pentru proprietate şi apoi o poliţă de asigurare de 250 euro. Potrivit primarului, Michele Conia, comunitatea nu a prezentat cazuri de coronavirus.

Micul sat mic italian pune la vânzare proprietăţi la un preţ de 1 euro. Autorităţile locale încercă să repopuleze zona care a văzut părţi mari lăsate abandonate şi neglijate. Proprietăţile sunt acum disponibile la preţ redus, în speranţa că vor fi făcute investiţii în zona care vor readuce satul la frumuseţea sa naturală, scrie Mediafax.

Proprietarii potenţiali vor trebui să plătească 1 euro pentru proprietate şi o poliţă de asigurare suplimentară de 250 euro anual până când proprietatea va fi renovată. Dacă cumpărătorul nu îşi finalizează renovările în decurs de trei ani, ar putea fi sancţionat cu o amendă de 20.000 euro.

Vezi şi

Italia a redeschis graniţele, turiştii nu vor mai fi plasaţi în carantină. „Nu trataţi Italia ca o lepră!”

Italia şi-a redeschis graniţele şi a pus capăt restricţiilor de călătorie între regiuni, sperând să …

loading...