foto EPA/ANGELO CARCONI

Papa Francisc, despre principalul vinovat al crizei coronavirusului. „Nu ştiu dacă sunt semne ale răzbunării”

Papa Francisc a oferit un interviu prin email unui jurnalist britanic în care a vorbit despre vinovaţii principali ai acestei pandemii, dar şi despre starea sa de sănătate. La Vatican au fost raportate mai multe cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus.

Papa Francisc, despre principalul vinovat al crizei coronavirsului. „Nu ştiu dacă sunt semne ale răzbunării”

Papa Francisc a vorbit despre situaţia crizei coronavirusului care a afectat toată planeta şi a explicat că toate aceste răspunsuri ale naturii au venit din cauza oamenilor, care neglijează natura.

„Nu am răspuns la catastrofele parţiale. Cine vorbeşte acum despre incendiile din Australia sau îşi aminteşte că acum 18 luni o barcă putea traversa Polul Nord, deoarece gheţarii s-au topit cu toţii? Cine vorbeşte acum despre inundaţii? Nu ştiu dacă acestea sunt semne ale răzbunării naturii, dar cu siguranţă sunt răspunsurile naturii.” , a spus Suveranul Pontif în interviu, potrivit Mediafax.

Suveranul a mai spus că se recuperează după ce a avut o bronşită severă şi se roagă cât mai mult în reşedinţa sa de la Vatican.

Recent, un episcop de-al său a fost infectat cu coronavirus şi a fost transportat de urgenţă la un spital din Roma. Francisc, în vârstă de 83 de ani, locuieşte de ani de zile în Casa Santa Marta, o reşedinţă cu regim hotelier, în care Suveranul Pontif deţine un apartament, unde îşi serveşte singur mesele şi acordă conferinţe online. În urma acestei veşti, clădirea a fost dezinfectată total.

Vezi şi

Bilanţ negru în Marea Britanie: record de îmbolnăviri cu Covid-19 şi cel mai mare număr de decese din aprilie până acum

Marea Britanie, care se confruntă cu un focar de contaminare din cauza noii tulpini a …

loading...