Foto: Akos Stiller/Bloomberg

Un bărbat s-a îmbolnăvit cu coronavirus după o întâlnire secretă cu amanta, în Italia. Ce i-ar fi spus soţiei

Coronavirus scoate la iveală secretele oamenilor. Un bărbat din Marea Britanie se află în carantină după ce s-a infectat cu Covid-19, în timpul unei excursii, alături de amantă, în Italia, relatează Mediafax.

Bărbatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită public, le-a mărturisit autorităţilor din nordul Angliei cum s-a infectat cu coronavirus.

Britanicul, în vârstă de 30 de ani, i-a spus soţiei că a plecat într-o călătorie de afaceri, în Marea Britanie, însă el a mers, de fapt, în Italia, într-o excursie romantică cu amanta.

La întoarcerea din peninsulă, acesta s-a prezentat la spital cu simptomele de Covid-19, iar teste au confirmat infecţia cu coronavirus. Bărbatul a rămas astfel la spital, în carantină, în timp ce soţia crede că acesta s-a infectat cu Covid-19 în călătoria sa în Marea Britanie.

„A crezut că are alibiul perfect pentru adulter, dar nu a prevăzut amploarea epidemiei de coronavirus. Pacientul este uşurat că a reuşit să ajungă în ţară înainte ca zborurile să fie anulate – ceea ce ar fi însemnat că ar fi avut nişte explicaţii de dat”, a scris presa internaţională, care nu a precizat dacă şi femeia care l-a însoţit în Italia are Covid-19.

Italia este ţara cel mai puternic lovită de epidemia de coronavirus, în Europa. Peste 30.000 de persoane sunt infectate şi mai mult de 2.500 de oameni au murit.

Vezi și

Ultima conversație purtată de Alexei Navalnîi cu fiica lui, înainte să fie arestat. „L-am îmbrățișat și mi-a spus: …”

Alexei Navalnîi s-a stins din viață la data de 16 februarie 2024, într-un lagăr din …