Cum se menţine Kate Middleton în formă. 5 alimente pe care le consumă în fiecare zi

Ducesa de Cambridge se bucură de o condiție fizică de invidiat și, prin urmare, este admirată de lumea întreagă pentru felul în care arată. Stilul său sănătos de viață include mișcare, sport, mers pe jos, la fel de importantă fiind și dieta pe care Kate Middleton o respectă cu strictețe și din care nu lipsesc anumite alimente benefice pentru sănătate și menținerea tinereții, scrie unica.md.

Jurnaliștii englezi au aflat care sunt cele cinci alimente pe care Ducesa de Cambridge obișnuiește să le includă în dietă. Acestea sunt:

1. Cerealele integrale

Cerealele integrale sunt și ele la loc de cinste în dieta ducesei, care ar fi reușit să scape de kilogramele în plus de după naștere consumând zilnic produse din cereale integrale.

2. Curry

Acest amestec de condimente, ușor picant, ce conține coriandru, turmeric, chimen, schinduf și ardei iute, este preferat de către ducesă, atât în salate, cât și în mâncărurile de legume. Surse de la Casa Regală Britanică susțin că mâncărurile pe bază de curry le pregătește chiar ea.

3. Fructele de pădure

Fructele de pădure sunt preferatele Ducesei de Cambridge. Îi place să le consume în combinație cu cereale și iaurt natural cu conținut scăzut de grăsimi.

4. Fructe bogate în antioxidanți

De fiecare dată când are ocazia, Kate înclude în dietă acest aliment bogat în apă și substanțe cu rol antioxidant. Este fana acestui fruct delicios, mai ales pe timpul verii.

5. Varza

Datorită antioxidanților sulforofani și vitaminelor B pe care le conțin, cruciferele sunt arme de luptă împotriva tumorilor, bolilor cardiovasculare și obezității. Ducesa de Cambridge consumă în mod regulat carne de curcan cu varză, preparată la abur. Din carne, obține proteinele de care are nevoie pentru o dietă sănătoasă, iar din varza de Bruxelles, vitaminele și mineralele necesare.

Vezi și

De ce nu e bine să bei cafea dimineață

Deși cele mai multe persoane preferă să-și înceapă diminețile cu o cană fierbinte de cafea, …