Kim Jong-un | Foto: KCNA/dpa

Mamă din Coreea de Nord, care şi-a scos copiii dintr-un incendiu în loc să salveze portretele familiei Kim, cercetată de poliție

O mamă din Coreea de Nord care şi-a salvat copii dintr-un incendiu se află sub investigaţie de către Poliţie pentru că nu a putut să salveze portretele dinastiei Kim, relatează DK, citat de Mediafax.

O femeie din regiunea Onsong din Coreea de Nord, care şi-a salvat copiii dintr-un incendiu este cercetată de autorităţi şi riscă să fie acuzată de infracţiune politică pentru că nu a reuşit să salveze din flăcări portretele dinastiei Kim, relatează Daily NK.

Când un incendiu a izbucnit la data de 30 Decembrie într-o casă unde locuiau două familii, una dintre mame a reuşit să îşi salveze copiii dar nu şi portretele cu Kim il Sung şi Kim Jon il.

Drept consecinţă, femeia a fost separată de cei doi copii şi este cercetată de autorităţi.

În Coreea de Nord, persoanele care salvează portretele dinastiei Kim din incendii sunt trataţi ca nişte eroi.

În acelaşi incendiu un fermier proaspăt eliberat din închisoare pentru delicte violente a reuşit să salveze portretele dinastiei Kim şi a devenit un erou peste noapte.

Femeia care se află sub investigaţie nu a primit dreptul să îşi viziteze copii în spital, aceştia au suferit arsuri în urma incediului şi au nevoie de tratament cu antibiotioce.

Vecinii femeii doresc să o ajute finaciar pentru a procura medicamente pentru copii ei, însă le este frică să acţioneze întrucât aceasta riscă să fie acuzată de infracţiuni grave.

Vezi şi

TOP Twitter 2019: Incendiul de la catedrala Notre-Dame din Paris, cel mai mediatizat eveniment / Game of Thrones, cel mai comentat serial TV

Incendiul de la catedrala Notre-Dame din Paris, în aprilie, a fost cel mai comentat eveniment …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...