Cum arată în acest an decoraţiunile de Crăciun de la Casa Albă. Melania Trump a făcut prezentarea – FOTO, VIDEO

Decoraţiunile de Crăciun de la Casa Albă şi-au făcut apariţia din nou, iar anul acest prima doamnă Melania Trump a selectat tema patriotismului. Din tema numită „Spiritul Americii” nu lipsesc ornamentele cu stelele şi dungile specifice drapelului SUA şi vulturi uriaşi, transmite CNN, preluat de Mediafax.

Duminică noapte, după ce s-a întors dintr-o lungă vacanţă de weekend în Florida pentru a celebra Ziua Recunoştinţei, Trump s-a plimbat prin Casa Albă, verificând decoraţiunile, acestea fiind instalate în timp ce prima doamnă era plecată din Washington DC.

„Spiritul americii străluceşte în Casa Albă! Sunt încântată să împărtăşesc această minunată expoziţie de patriotism şi sunt bucuroasă pentru că toată lumea va simţi frumuseţea sezonului de Crăciun”, a scris Melania Trump pe Twitter. Prima doamnă a SUA a publicat şi un video, în care poate fi văzută cum verifică detaliile din fiecare camera şi ornează cei 58 de copaci cu zăpadă artificială.

După cum dictează tradiţia, voluntari din toate cel 50 de state americane au participat la instalarea decoraţiunilor din Casa Albă, atârnând peste 240 de metri de ghirlande, legând 15.000 de fundiţe şi agăţând peste 2.500 de şiruri de beculeţe.

Decoraţiunile de anul trecut au atras critici din partea utilizatorilor de pe reţelele de socializare, aceştia comparând brazii roşii de Crăciun cu filmul horror „The Shining”. Tema din 2018 a fost „American Treasures”, aceasta fiind comparată şi cu vestimentaţia purtată de protagonistele seriei „The Handmaid’s Tale”.

Totuşi, anul acesta publicul a fost mult mai îngăduitor cu prima doamnă a Statelor Unite, reacţiile fiind pozitive pe reţelele de socializare.

Vezi şi

Continuă războiul vaccinurilor. Cum au răspuns americanii după ce ruşii au anunţat că au vaccinul anti-COVID-19

Johnson & Johnson (J&J), gigantul farmaceutic American, anunţă că ar putea produce 1 miliard de …

loading...