Foto: mediafax.ro

Ultima îmbrăţişare | Salvatorii români au scos de sub dărâmături un cuplu care a murit în cutremurul din Albania – FOTO

Echipajele de salvare din România trimise în Albania intervin în zonele afectate de cutremur şi au reuşit, după câteva ore de căutări, să recupereze două persoane decedate de sub dărâmături. Este vorba despre un cuplu, cei doi fiind găsiţi îmbrăţişaţi, relatează Mediafax.

Pompierii români intervin, de miercuri dimineaţa, în sprijinul autorităţilor din Albania, în urma cutremurului în care peste 20 de persoane au murit.

Militarii români au reuşit să recupereze de sub dărâmături două persoane decedate.

Este vorba de un cuplu. Salvatorii i-au găsit pe cei doi îmbrăţişaţi.

Intervenţia de recuperare a celor două cadavre a durat mai bine de şase ore, din momentul confirmării, din cauza dificultăţilor din zona afectată.

Militarii români intervin de miercuri dimineaţă pentru salvare şi recuperare pe persoane.

Două aeronave Hercules au decolat marţi seara de la Baza aeriană 90 cu destinaţia Tirana având la bord 52 de pompieri, dar şi patru câini instruiţi să caute victime printre dărâmături.

După foarte multe exerciţii şi simulări în caz de cutremur, o echipă RO-USAR (Romanian Urban Search and Rescue Team) participă în aceste momente la acţiunea de căutare şi de salvare a victimelor cutremurului din Albania.

Marţi seara, în jurul orei locale 18, o echipă formată din 52 de pompieri români, instruiţi pentru căutare şi salvare, au decolat de la Baza aeriană 90 Otopeni cu destinaţia Tirana, acolo unde un cutremur devastator a ucis peste 20 de persoane şi a pus la pământ zeci de clădiri.

Vezi şi

Ce a spus Klaus Iohannis despre vizita lui Trump în România înainte de alegerile prezidenţiale din 2020

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că Donald Trump este în campanie electorală şi cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.