Foto: Twitter

Tot ce şi-a dorit a fost să bea o ultimă bere pe patul de moarte. Fotografia a devenit virală pe internet

De ce atât de mulţi dintre noi rezonăm cu fotografia unui bunic surprins în ultimele sale clipe de viaţă, înconjurat de familie şi savurându-şi berea finală?

Ultima dorinţă a lui Norbert Schemm din Wisconsin, în vârstă de 87 de ani, a fost să bea o bere împreună cu cei dragi. Au râs şi au depănat amintiri, iar apoi au făcut o poză de grup pe care Tom, fiul bătrânului, a distribuit-o pe grupul de Whatsapp al familiei, scrie Mediafax.

Câteva ore mai târziu, când domnul Schemm s-a stins din viaţă şi nepotul acestuia, Adam, a publicat fotografia pe social media, întreaga familie a rămas surprinsă de numărul copleşitor de reacţii pe care postarea le-a provocat.

Poza adunase deja peste 4.000 de comentarii şi 30.000 retweets numai pe Twitter, fiind distribuită ulterior şi pe alte platform online.

Adam a declarat: „Ştiu că bunicul zâmbeşte. Face ceea ce şi-a dorit întotdeauna”, relatează BBC. A avut ezitări în a face postarea, dar acum acum se bucură că a putut împărtăţi acest moment frumos cu atât de mulţi oameni. S-a format o comunitate în jurul acestei postări şi au fost dezvăluite poveşti similar din toate colţurile lumii.

De ce rezonăm cu astfel de conţinut?

Scriitoarea Ann Neumann spune că „este ceva cu care rezonăm pentru că e ceva ce ne dorim cu toţii. Pentru că imaginea ne oferă prilejul de a ne gândi la cei dragi şi de a fi alături de familia Schemm într-un moment atât de profund.” Ea subliniază faptul că imaginea surprinde ceea ce majoritatea oamenilor îşi doresc în ultimele clipe – să fie înconjuraţi de cei dragi.

„Dacă este ceva ce putem învăţa din fotografie, acesta e faptul că nu putem ţine timpul în loc pentru cei pe care îi iubim, dar că putem în schimb să râdem şi să savurăm o bere împreună. Timpul e limitat”, continua Neumann.

Adam este convins că bunicul său ar fi mândru de atenţia deosebită de care a avut parte această postare. Cea mai importantă lecţie de viaţă de la Schemm este „să fii bun, să-I iubeşti pe ceilalţi, mai ales propria familie”.

Vezi şi

Ce postează vedetele pe timpul cornavirusului. Nu toţi fanii sunt mulţumiţi – FOTO, VIDEO

Pandemia cauzată de noul coronavirus îi aduce pe fani mult mai aproape de celebrităţi într-o …

loading...