Submarin încărcat cu 3 tone de cocaină, capturat în apele teritoriale spaniole – FOTO

Poliţia spaniolă a interceptat duminică un submarin care părea că transportă droguri în apele teritoriale spaniole în apropiere de regiunea Galiţia din nord-vestul Spaniei, a declarat pentru Reuters o sursă din delegaţia guvernului central în regiune.

„În această dimineaţă, o operaţiune internaţională a reuşit să localizeze un mic submarin de aproximativ 20 de metri lungime în apropiere de plaja Hio din provincia Pontevedra”, a declarat sursa, confirmând informaţiile anterioare din mass-media.

Agenţia de ştiri EFE a informat că nava transporta aproximativ 3.000 de kilograme de cocaină, citând surse din Garda Civilă din Spania.

Cu toate acestea, sursa a declarat pentru Reuters că submarinul părea că transporta droguri, dar încă acest lucru nu a fost confirmat, iar o purtătoare de cuvânt a Gărzii Civile a spus că nu poate confirma încărcătura submarinului, întrucât se afla încă sub apă.

Doi bărbaţi sud-americani au fost reţinuţi în cadrul operaţiunii, la care au participat Garda Civilă şi Poliţia Naţională, în timp ce un al treilea bărbat a scăpat, a spus sursa.

Autorităţile vor încerca să relanseze la apă nava luni dimineaţă, după ce încercările de duminică s-au dovedit nereuşite.

Vezi şi

TOP | Cele mai surprinzătoare zece oraşe din lume – VIDEO

Între primele 50 cele mai frumoase din lume, pe lângă New York, Paris, Londra sau …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.