Actorul de comedie Kevin Hart, rănit grav într-un accident de maşină – FOTO

Actorul de comedie american Kevin Hart a fost spitalizat de urgenţă, cu grave răni la coloană, după un accident de maşină care a avut loc în Calabasas, statul american California, duminică dimineaţă, potrivit cnn.com, preluat de Mediafax.

Potrivit unor surse citate de The Blast, Kevin Hart este supus în prezent unor teste medicale care vor determina dacă acesta va suferi o intervenţie chirurgicală.

foto etcanada.com

Sursele citate au indicat că actorul nu a suferit leziuni ale coloanei vertebrale, că poate merge şi îşi poate mişca extremităţile.

Rănile suferite de Hart sunt „grave”, dar medicii sunt optimişti privind recuperarea completă a acestuia.

În accident, care a avut loc duminică dimineaţă, în Calabasas, statul american California, au fost implicate trei persoane, potrivit poliţiei.

Hart şi şoferul maşinii, Jared Black, au suferit „grave răni la spate” şi au fost transportaţi la un spital din apropiere, potrivit autorităţilor.

Black se afla la volanul automobilului lui Hart, un model 1970 Plymouth Barracuda, când a pierdut controlul maşinii, care a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit.

foto thedrive.com

Doi dintre pasageri au rămas blocaţi în maşină. Hart a fost primul scos din maşină, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, iar apoi a fost dus la spital.

Cel de-al treilea pasager, Rebecca Broxterman, antrenorul personal al familiei lui Hart, a scăpat cu răni minore.

Poliţiştii, care au deschis o anchetă, au stabilit că Black nu consumase alcool.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut şi crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV „Undeclared”. Acesta este şi producător cunoscut pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” (2013), „Ride Along” (2014) şi „The Wedding Ringer” (2015). În 2017, a jucat în „Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Vezi şi

De ce îşi vinde casele miliardarul Elon Musk ca să se mute cu chirie. Are o avere de 36.5 miliarde dolari

Elon Musk, CEO-ul Tesla şi fondator al SpaceX, are o avere estimată la 36.5 miliarde …

loading...