david trezeguet
David Trezeguet

Fostul fotbalist francez David Trezeguet, arestat de poliția italiană. A fost prins băut la volan și a făcut scandal

Campionul mondial francez, David Trezeguet (41 de ani), a făcut scandal, joi, după ce a fost prins sub influenţa băuturilor alcoolice la volan de poliţia italiană. Fostul fotbalist al lui Juventus fusese oprit, iniţial, pentru că a depăşit limita legală de viteză în Montebello, Italia, relatează Mediafax.

Conform publicaţiei Il Fatto Quotidiano, Trezeguet nu doar că rula cu viteză mare, ci a fost nevoit şi să facă o manevră periculoasă pentru a evita un bărbat apărut în faţa sa.

În plus, poliţiştii au constatat, după ce l-au oprit, că a consumat băuturi alcoolice, în urma unui eveniment unde s-a degustat vin, în Piedmontese.

Fostul fotbalist francez a refuzat să se supună testului poliţiştilor şi chiar i-a insultat: “Săracilor, nici măcar nu câştigaţi 2.000 de euro”, ca mai apoi, după ce a efectuat testul, să vină cu o completare: „Sunteţi nişte rataţi”

Pentru moment, Trezeguet a fost arestat, iar permisul de conducere i-a fost suspendat.

David Trezeguet s-a retras din cariera de fotbalist în 2015, ultimul club la care a evoluat fiind FC Pune City. Francezul a câştigat Campionatul Mondial în 1998 şi Campionatul European în 2000.

În cele 10 sezoane petrecute la Juventus Torino, Trezeguet a evoluat în 320 de partide, reuşind 171 de goluri.

Pentru cele mai importante ştiri externe, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Vezi şi

SUA ar putea muta arsenalul său nuclear din Turcia la o bază din Italia

Cincizeci de focoase nucleare ar putea fi mutate de la Incirlik din Turcia la baza …