A murit un star al seriei de filme „Men in Black”

Actorul american premiat cu Emmy Rip Torn, star al seriei „Men in Black”, a murit la vârsta de 88 de ani, marţi, iar cauza decesului nu a fost făcută publică, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.

Potrivit unui comunicat al familiei, Torn a murit „liniştit”, în locuinţa sa din Lakeville, Connecticut, avându-le alături pe soţia sa, Amy Wright, şi fiicele Katie Torn şi Angelica Page.

Cel mai cunoscut rol al lui Rip Torn, văr al celebrei actriţe Sissy Spacek, este Artie, din serialul produs de HBO „The Larry Sanders Show”, pentru care a fost premiat cu Emmy.

Pe numele real Elmore Rual Torn Jr., Rip Torn, care a mai fost nominalizat de opt la premiile Emmy, a debutat ca actor în 1956, în filmul „Baby Doll”, iar acesta a fost începutul unei cariere prolifice atât pe micul, cât şi pe marele ecran.

În 1984, a fost nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul „Cross Creek”, de Martin Ritt.

De asemenea, a devenit foarte popular cu rolul Zed din primele două filme „Men in Black”, „Bărbaţi în negru” (1997) şi „Bărbaţii în negru II” (2002), ambele de Barry Sonnenfeld, dar şi cu partiturile din serialele TV „Will & Grace” şi „30 Rock”.

Vezi şi

Cât de sigură e populara aplicaţie FaceApp, produsă de o companie din Rusia

Aplicaţia FaceApp, care le permite utilizatorilor să-şi modifice chipul în fotografii, făcându-i mai tineri, mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.