Preşedintele SUA, Donald Trump, și liderul din Coreea de Nord, Kim Jong-Un, în timpul întâlnirii de la Singapore, din 12 iunie 2018 | Ministry Of Communications And Information, Republic Of Singapore - Handout / Anadolu Agency

Donald Trump anunţă că a primit o scrisoare „minunată” de la Kim Jong-un

Preşedintele american Donald Trump a informat marţi că a primit o scrisoare „minunată” de la liderul nord-coreean Kim Jong-un, la scurt timp în urma relatărilor publicaţiei The Wall Street Journal privindu-l pe fratele conducătorului de la Phenian, Kim Jong Nam, relatează agenţia Reuters, citată de Mediafax.

„Sunt de părere că ceva se va întâmpla, ceva foarte pozitiv”, a declarat liderul de la Casa Albă.

Afirmaţiile au fost făcute în contextul în care The Wall Street Journal a relatat că Kim Jong Nam, care a fost asasinat în februarie 2017 în Malaezia, era informator al Agenţiei Centrale de Informaţii din SUA.

„Am primit o scrisoare minunată de la Kim Jong-un. Apeciez scrisoarea. Am văzut informaţiile privind CIA şi pe fratele acestuia, fratele vitreg”, a declarat Trump.

Preşedintele american a declarat că nu exclude organizarea unei noi întâlniri cu liderul nord-coreean.

Acesta urmează să efectueze, luna aceasta, vizite oficiale în Japonia şi Coreea de Sud.

Potrivit sursei citate de WSJ, Kim Jong Nam s-a deplasat în februarie 2017 în Malaysia pentru a se întâlni cu un oficial CIA, însă este posibil ca acesta să nu fi fost singurul scop al vizitei.

Kim Jong Nam a fost ucis pe aeroportul din Kuala Lumpur, Malaezia, cu ajutorul agentului neurotoxic VX.

Vezi şi

Restricţiile mai dure sunt mai bune pentru economie decât cele moderate, arată un studiu

Restricţiile stricte precum cele impuse de China la izbucnirea focarului de coronavirus, sunt mai bune …

loading...