Protestatari anti-PSD, săltaţi cu duba de jandarmi. Rareș Bogdan: „România confiscată de PSD! Nu le-ar fi rușine…” – VIDEO

„Manifestau pașnic și au fost săltații în dube. Unde am mai văzut asta? Tot în România confiscată de PSD. Nu le-ar fi rușine…”,  fost reacția lui Rareș Bogdan, candidatul nr. 1 al PNL pentru Parlamentul European, după ce jandarmii i-au luat cu duba pe toți protestatarii anti-PSD care manifestau la Topoloveni în timpul unei vizite electorale a lui Liviu Dragnea.

Protestatarii care manifestau la Topoloveni împotriva PSD, în timpul unei vizite a lui Liviu Dragnea în localitate, au fost cu toții ridicați de jandarmi, băgați în dube și duși la poliție, anunță publicația locală știridepitești.ro, citată de g4media.ro.

Potrivit Realitatea TV, nu mai puțin de zece protestatari au fost ridicați de jandarmi pentru simplul motiv că manifestau pașnic împotriva lui Liviu Dragnea.

Conform Știrideargeș.ro, după ce i-au ridicat pentru ca aveau 2 bannere, protestarii au fost duși de Jandarmi la sediul Poliției Topoloveni. Un polițist a declarat: „Noi nu le facem nimic, doar ii găzduim. Vorbiți cu jandarmii”.

Jurnaliștii locali mai scriu că prostestarii vor fi ținuți la poliție până se termină vizita președintelui PSD, Liviu Dragnea. Unul dintre protestatari, o doamna, a declarat: ”Ne-au verificat prin Interpol, ne țin până pleacă Dragnea”.

Printre cei ridicați de jandarmi se numără și un corespondent al Rezistența TV. El i-a întrebat pe jandarmi de ce pun mâna pe el, iar unul dintre acetștia i-a răspuns: ”De-al dracu”.

Vezi şi

Rareş Bogdan, solicitare fără echivoc pentru Ursula von der Leyen: „Nu perpetuați nedreptatea făcută poporului român”

Rareş Bogdan a intervenit, în plenul Parlamentului European (PE),  pentru a cere noului preşedinte al …