Ryanair, primul zbor de la Cluj. David Ciceo: „Continuăm să consolidăm reputația puternică a aeroportului”

Ryanair a efectuat marţi, 2 aprilie, primul zbor din Cluj, cel de-al treilea aeroport românesc de pe care operează. Este vorba de zborul Cluj – Londra Southend, care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale și care va livra peste 50,000 de clienți pentru Aeroportul Internaţional Cluj în acest an.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional Cluj, a declarat că diversificarea destinațiilor și companiilor aeriene este o dovadă concretă a unei rețele puternice de rute.

„Odată cu adăugarea acestui nou serviciu aerian, suntem încântați să aducem renumitul transportator low-cost Ryanair la Cluj și să continuăm să consolidăm reputația puternică a aeroportului în aviația civilă și rolul său esențial ca cel de-al doilea cel mai mare aeroport din România. Așteptăm cu nerăbdare evoluția și creșterea parteneriatului nostru cu Ryanair. Toate realizările noastre de până acum în ceea ce privește rețeaua de operatori aerieni demonstrează în mod evident că susținerea activității și dezvoltării aeroportului a fost o decizie bună pentru comunitatea clujeană și pentru toți locuitorii din Transilvania”, a spus David Ciceo.

„Ryanair este încântată să lanseze prima sa rută din Cluj către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale și e parte a programului Vara 2019”, a afirmat și Denis Barabas, reprezentant Ryanair.

Vezi şi

CJ Cluj: Acțiunile publice întreprinse de conducerea executivă a aeroportului afectează independența justiției

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a răspuns, marţi, acuzaţiilor venite dinspre Aeroportul Cluj şi susţine că …

Un comentariu

  1. Poate mai aduga si o ruta interna din Aeroportul Cluj.

    M-as bucura sa zbor cu RyanAir din Cluj Spre Bucuresti.