Rareş Bogdan face la Cluj anunţul care cutremură PSD – VIDEO

Rareş Bogdan, „Number one” pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a avut un discurs dur la adresa PSD, la întâlnirea organizațiilor PNL din regiunea de Nord-Vest, eveniment la care au asistat peste 6.500 de oameni, duminică, la BT Arena din Cluj.

„Noi, dacă vreţi asta, vrem să guvernăm România. Vrem să îngenunchiem ciuma roşie. Vrem ca corupţii, hoţii, analfabeţii să părăsească Palatul Victoria. Klaus Iohannis va câştiga, cu ajutorul dumneavoastră, cel de-al doilea mandat. Aceste alegeri nu sunt doar despre europarlamentarii PNL car vor merge la Bruxelles. Este despre dumneavoastră. Este despre rămânarea în Europa. România europeană. Avem 5 milioane de fraţi care sunt alungaţi de PSD. Avem un român care ar putea ocupa una din cele mai importante poziţii la nivel european. Ce face PSD? O îngenunchiază. Astăzi e ea, mâine puteţi fi oricare dintre dumneavoastră. Dacă reuşesc să o încătuşeze, să o încalece pe Codruţa Kovesi, cât de uşor le va fi să o facă cu dumneavoastră, cu primarii noştri, cu parlamentarii, cu liderii din opoziţie. Pe cei din presă. Ei vor să pună caracatiţa pe România. S-a terminat. A venit momentul eliberării de Dragnea, Dăncilă, Olguţa, Tudorel, Daea. Revoluţia a început ieri la Timişoara, astăzi continuă la Cluj”, a declarat Rareş Bogdan.

„De aici, de la Cluj, astăzi se dă semnul marii eliberări a acestei țări de ciuma roșie. Ne-am săturat ca de doi ani și patru luni să se vorbească mai mult de infractori decât de campioni, să se vorbească mai mult de pușcării decât de spitale. Eu nu vreau să plec din țara noastră. Aici e feciorul meu, de șapte ani, lângă el e soția mea care poartă în pântece fetița mea care se va naște în iunie, după europarlamentare. Eu vreau să îmi cresc copiii aici, vreau să -mi duc copiii la biserică, cum m-au dus bunicii și părinții mei, vreau să-i cresc în tradiția strămoșească. Eu nu vreau să plec din România, vreau să-i aduc pe frații mei acasă. Să luptăm împreună pentru eliberarea României!”, a continuat fostul jurnalist, primul pe lista Partidului Național Liberal la alegerile europarlamentare.

video via Ziua de Cluj

Vezi şi

PNL a luat decizia finală. Ce se întâmplă cu Guvernul condus de Dacian Cioloş

Liberalii nu vor susţine în Parlament un guvern condus de Dacian Cioloş, a spus, vineri, …

2 comentarii

  1. esti ultima speranta, Rares

  2. Dimijoarei Obt

    Zero caghebisti reportati la Mama Ciuma ! Romania este muci ! Ce sa mai faci ?! Problemele sunt cu mult mai profunde ! Ce se vede este doar varf de aisberg !

loading...