FOTO | Cum arată Ana de Armas, noua „Bond Girl” din celebra serie 007

După spectaculoasa apariţie a actorului spaniol Javier Bardem în rolul personajului negativ din „Skyfall” (2012) al seriei James Bond, o altă actriţă de origine spaniolă se alătură distribuţiei viitorului episod din saga agentului 007, relatează ziarul spaniol La Vanguardia, preluat de Agerpres.

Este vorba de actriţa cubanezo-hispanică Ana de Armas, noua „Bond Girl”, potrivit anunţului făcut de regizorul american Cary Fukunaga, într-un eveniment transmis online din Jamaica.

Cel de-al 25-lea lungmetraj din seria James Bond, fără titlu încă, îi va avea de asemenea în distribuţie – potrivit acestui eveniment organizat de studioul Universal – pe actorul american Rami Malek, laureat recent cu Oscar pentru interprearea magistrală a lui Freddie Mercury în Bohemian Rhapsody.

Viitorul episod din seria James Bond va marca şi reîntoarcerea actriţei franceze Lea Seydoux, care a apărut deja în 2015 în „Spectre” şi care va relua rolul doctoriţei Madeleine Swann.

Este un pas important în cariera internaţională a tinerei actriţe Ana de Armas care a apărut în serialele spaniole „El Internado” sau „Hispania”. Totuşi la vârsta de 30 de ani, ea se poate lăuda cu o carieră promiţătoare la Hollywood: a jucat alături de Harrison Ford şi Ryan Gosling în „Blade Runner 2049”, are un film gata de lansare, patru în postproducţie, în timp ce participă la filmările altora două. Deocamdată nu se ştie ce rol va juca Ana în viitorul James Bond.

Născută în Cuba, ea a obţinut la 18 ani paşaportul datorită bunicilor săi născuţi în Spania şi a venit la Madrid. De atunci a început să joace alături de o generaţie de actori spanioli, precum Martin Rivas, Mario Casas, sau Blanca Suarez…

În urmă cu cinci ani ea făcut saltul la Hollywood, jucând în producţii care s-au dovedit de succes. Mărturiseşte că se simte în largul său la Hollywood, unde şi-a făcut prieteni printre actori celebri, precum Edgar Ramirez sau Keanu Reeves.

Alături de Ana de Armas vor fi prezenţi în viitorul film Bond actorii Ralph Fiennes (care îşi relua personajul M), Rory Kinnear (ca Tanner, colegul lui Bond), Ben Wishaw (în a treia sa apariţie ca personajul Q), Naomie Harris (care revine rolul lui Moneypenny) şi Jeffrey Wright (ca Felix Leiter).

Au fost de asemenea cooptaţi pentru viitorul film Billy Magnussen, David Dencik, Dali Benssalah şi Lashana Lynch.

Vezi şi

Ăsta da noroc! Au cumpărat o maşină cu 100 de dolari, Elon Musk le-a oferit pe ea 1 milion de dolari – VIDEO

Un cuplu din Statele Unite a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru …

loading...