Justin Bieber face tratament împotriva depresiei. „Pare copleşit şi obosit”

Vedeta pop Justin Bieber face un tratament împotriva depresiei, potrivit revistei People, care a precizat joi că soţia sa, Hailey Baldwin, cu care s-a căsătorit civil în mare secret anul trecut, ar putea amâna cununia religioasă pe care o plănuiesc, relatează EFE, preluat de Agerpres.

O sursă apropiată publicaţiei subliniază că Bieber „pare copleşit şi obosit”, asigurând că Hailey îl susţine. „Cei din jurul său îl ajută şi se află sub tratament. Este convins în curând se va simţi mai bine”, a precizat sursa.

Artistul în vârstă de 24 de ani, care devenit un idol pe plan internaţional, a admis în repetate rânduri că a luptat cu probleme de depresie.

După ce s-a logodit în iulie 2018, în Bahamas, Bieber s-a căsătorit civil cu Hailey Baldwin, în vârstă de 22 de ani, la New York, în septembrie anul trecut.

„Justin este bine. Este concentrat şi dispus să primească ajutor. Hailey este foarte înţelegătoare. Justin este conştient că Hailey vrea să-l ajute. S-ar simţi pierdut fără ea şi îi este foarte recunoscător. Cei doi vor să aibă o căsnicie fericită”, a declarat o altă sursă revistei People.

Publicaţia a asigurat că cei doi tineri plănuiesc o cununie religioasă cu rude şi prieteni ca invitaţi, dar a precizat că, înainte de toate, prioritară este sănătatea lui Justin.

Vezi și

Cum să ai plante sănătoase și luxuriante cu ajutorul… aspirinei

Iata cum sa ai plante sanatoase si luxuriante cu ajutorul aspirinei. Nu toți suntem experți …