Black Friday 2018. Cănd dă eMag startul la cumpărăturile cu mega-reduceri

Black Friday / foto thesun.co.uk

Black Friday 2018 – Iulian Stanciu, CEO-ul eMag, a anunţat, joi, când organizează compania anul acesta Black Friday şi motivele pentru care a ales această dată.

Black Friday 2018 – eMag, cel mai mare retailer online din România în funcţie de cifra de afaceri, organizează anul acesta Black Friday la data de 16 noiembrie.

Black Friday 2018 – „Vrem să am timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie – 1 decembrie – când va fi, că variază în fiecare an – să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a detaliat Iulian Stanciu, CEO-ul eMag, citat de Mediafax.

Black Friday 2018 – Retailer-ul online a adus Black Friday în România începând cu anul 2011. Black Friday este o tradiţie în Statele Unite ale Americii, de unde a fost preluată global, fiind folosit de retaileri, atât de cei online, cât şi de cei tradiţionali, pentru a accelera vânzările pentru Crăciun.

Black Friday 2018 – eMag a avut, anul trecut, promoţii pentru 543.000 de produse dintre cele peste 2 milioane pe care le avea în ofertă. Anul acesta, la finele lunii septembrie, retailerul avea listate peste 3,15 milioane de produse.

Vezi şi

Theresa May şi-a anunţat în lacrimi demisia: „Regret foarte mult că nu am reuşit să realizez Brexit”

Theresa May a anunţat, vineri dimineaţă, că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului …