Acasă / Life & Style / Revista People a ales cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018 – FOTO

Revista People a ales cea mai bine îmbrăcată femeie din lume în 2018 – FOTO

Meghan Markle, soţia prinţului Harry al Marii Britanii, a primit miercuri titlul de „cea mai bine îmbrăcată femeia din lume pe anul 2018”, din partea revistei americane People, care nu a acordat niciodată până acum această distincţie unor reprezentante ale familiilor regale, informează Reuters, preluat de Agerpres.

Fosta actriţă americană, în vârstă de 37 de ani, care a devenit ducesă de Sussex după ce s-a căsătorit în mai cu prinţul Harry, s-a clasat pe primul loc în acest top anual întocmit de revista People, devansând actriţe de renume de la Hollywood, precum Cate Blanchett şi Sandra Bullock, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, sau starleta de reality-show Kim Kardashian.

Acordarea acestui titlu unei reprezentante a unei familii regale a marcat o distanţare a jurnaliştilor de la People de tradiţia editorială a acestei publicaţii.

„Nu am avut niciodată în fruntea listei o reprezentantă a caselor regale sau pe cineva din afara Hollywoodului. Însă, atunci când vorbim despre stil vestimentar şi despre moda din 2018, nu poţi să ai o astfel de conversaţie fără să o menţionezi pe Meghan Markle”, a declarat Andrea Lavinthal, editorul departamentului Style and Beauty din cadrul revistei People.

„Stilul ei este cel care a atras cu adevărat atenţia în acest an, aşadar am simţit că trebuia nu doar să o includem în lista noastră, ci şi să o desemnăm drept femeia cel mai bine îmbrăcată din lume”, a adăugat ea.

Meghan Markle, născută în California, fostă protagonistă a serialului de televiziune „Suits”, a părăsit arareori primele pagini ale revistelor şi ziarelor după logodna ei cu prinţul Harry, anunţată în noiembrie 2017. Nunta regală din mai 2018 a fost urmărită la televizor şi pe internet de milioane de persoane din lumea întreagă.

Meghan Markle a fost lăudată pentru stilul ei vestimentar, marcat de faptul că preferă să combine articole ce pot fi găsite în magazine cu creaţii haute-couture realizate de designeri de renume, şi pentru faptul că a sfidat uneori tradiţionalul protocol al casei regale britanice, purtând ţinute care îi dezvăluie picioarele şi umerii şi a ales să afişeze o coafură ce lăsa impresia unui „coc neglijent” în ziua nunţii sale.

Editorii revistei People au lăudat-o şi pe Cate Blanchett pentru faptul că poartă în mod constant ţinute vestimentare îndrăzneţe dar ireproşabile, pe Amal Clooney pentru „un stil îndrăzneţ şi plin de glamour care îi este pe deplin propriu” şi pe Sandra Bullock, „care nu a arătat niciodată atât de uluitoare”.

Suplimentul revistei People dedicat modei are 23 de pagini şi va ajunge la standurile de presă din Statele Unite pe 7 septembrie

Vezi şi

Pălăria purtată de Harrison Ford în filmul Indiana Jones, vândută la licitaţie cu o sumă colosală

Aproape 400.000 de lire s-a plătit pentru pălăria purtată de Indiana Jones (Harrison Ford) care …