Brad Pitt a plătit o sumă consistentă copiilor săi după despărţirea de Angelina Jolie

Actorul Brad Pitt a asigurat că a plătit pentru întreţinerea copiilor săi peste 1,3 milioane de dolari după despărţirea de Angelina Jolie, în urmă cu aproape doi ani, după ce actriţa a declarat că fostul ei soţ nu şi-a îndeplinit obligaţiile de părinte, relatează Agerpres.

Potrivit unui document judiciar, la care au avut acces mass-media americane, avocaţii actorului au încercat să respingă tentativele de discreditare lansate de actriţă la adresa fostului ei soţ, demonstrând că Brad Pitt a contribuit cu 1,3 milioane de dolari şi cu un credit de 8 milioane de dolari pentru ca Angelina Jolie să-şi cumpere o nouă casă.

Procesul de divorţ dintre cele două vedete, precum şi întreţinerea celor 6 copii pe care îi au împreună, au axat o parte din focarul mediatic şi pare să fi atins în ultimele luni un nivel mai ridicat de tensiune.

Potrivit apărării lui Pitt, obiectivul ‘calculat’ al soţiei sale este de ‘a spori conflictul’ şi de ‘a manipula acoperirea mediatică’. La rândul său, un purtător de cuvânt al lui Jolie a reiterat că obiectivul artistei este de a definitiva divorţul pentru a-şi putea continua fiecare viaţa şi a deveni „părinţi dedicaţi”.

Referitor la răspunsul dat de Pitt, anturajul actriţei a precizat că documentul arătat presei de fostul ei partener încearcă „să umbrească adevărul” şi că actorul nu şi-a îndeplinit pe deplin îndatoririle legale.

În acest sens, purtătorul de cuvânt al actriţei a explicat că Brad Pitt a susţinut-o financiar pe Jolie cu cheltuielile noii case, însă el a rămas cu vila pe care cei doi o aveau împreună şi că suma invocată nu a fost până la urmă decât un împrumut.

Vezi şi

Pneumonia a ucis în 2018 un copil cu vârsta sub 5 ani la fiecare 39 de secunde. 800.000 de victime într-un singur an

Pneumonia a ucis un copil cu vârsta sub 5 ani la fiecare 39 de secunde …