Acasă / Economie / O nouă destinaţie de city break de la Cluj: Oraşul Beatles-ilor

O nouă destinaţie de city break de la Cluj: Oraşul Beatles-ilor

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a anunțat lansarea unei noi destinații de city break: Liverpool, din Marea Britanie. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Wizz Air începând cu data de 29 octombrie 2018.

Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică. Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, respectiv Liverpool, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton, respectiv anunțate spre operare, Birmingham.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320 având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, din data de 29 octombrie 2018, după următorul program:

Ruta Zile de operare Orele de operare Debut rută
Cluj-Napoca-Liverpool  Luni, Vineri   18:05 ( CLJ )  –

           19:10 (LPL)

29 octombrie 2018
Liverpool- Cluj-Napoca  19:40 (LPL) –

           00:45 (CLJ)

Biletele se află deja în vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ

Vezi şi

A plouat la Cluj, accidentele s-au ţinut lanţ. Patru răniţi, două maşini în şanţ

Pe vreme mohorâtă şi ploioasă, accidentele se ţin lanţ pe drumurile Clujului. Patru persoane au …