Acasă / Focus / După ce a parcurs pe jos 32 de kilometri până la serviciu, un american a primit cadou o maşină din partea şefului

După ce a parcurs pe jos 32 de kilometri până la serviciu, un american a primit cadou o maşină din partea şefului

Walter Carr, un american de 20 de ani, nu a dorit sub nicio formă să rateze prima zi la noul său loc de muncă, o companie din Alabama care oferă servicii de mutări, aşa că, atunci când maşina i s-a stricat cu o seară înainte, tânărul a pornit în noapte, pe jos, parcurgând 32 de kilometri către serviciu, informează AFP, citat de Agerpres.

Ajutat de un echipaj de poliţie surprins să-l găsească pe drum la primele ore ale dimineţii, tânărul a ajuns la timp pentru a-şi îndeplini prima sarcină de serviciu, iar noul său patron, impresionat de determinarea sa, i-a dăruit cheile de la propria maşină, un Ford Escape.

Postată pe Facebook de primii clienţi pe care Walter Carr i-a ajutat să se mute, povestea a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare.

Rămas fără niciun ban după ce şi-a plătit chiria, tânărul, un fost alergător de cros, a plecat de la locuinţa sa vineri, cu puţin înainte de miezul nopţii, pentru a fi sigur că va ajunge la timp fără a apela la transportul în comun sau a recurge la o maşină de împrumut.

Tânărul a câştigat simpatia noului său şef, Luke Marklin, care a decis să-i ofere propria maşină.

O campanie de strângere de fonduri iniţiată online pentru a-l ajuta financiar pe Walter Carr a colectat aproape 60.000 de dolari.

”Toate eforturile pe care le depuneţi vor fi recompensate într-o zi”, a declarat bărbatul de 20 de ani într-o înregistrare făcută publică de către poliţia locală.

Vezi şi

Poţi fugi de reţelele de socializare, dar nu te poţi ascunde. Concluziile unui studiu american

Platformele online de socializare, precum Twitter, pot fi utilizate pentru a culege informaţii despre preferinţele …