După ce a parcurs pe jos 32 de kilometri până la serviciu, un american a primit cadou o maşină din partea şefului

Walter Carr, un american de 20 de ani, nu a dorit sub nicio formă să rateze prima zi la noul său loc de muncă, o companie din Alabama care oferă servicii de mutări, aşa că, atunci când maşina i s-a stricat cu o seară înainte, tânărul a pornit în noapte, pe jos, parcurgând 32 de kilometri către serviciu, informează AFP, citat de Agerpres.

Ajutat de un echipaj de poliţie surprins să-l găsească pe drum la primele ore ale dimineţii, tânărul a ajuns la timp pentru a-şi îndeplini prima sarcină de serviciu, iar noul său patron, impresionat de determinarea sa, i-a dăruit cheile de la propria maşină, un Ford Escape.

Postată pe Facebook de primii clienţi pe care Walter Carr i-a ajutat să se mute, povestea a devenit în scurt timp virală pe reţelele de socializare.

Rămas fără niciun ban după ce şi-a plătit chiria, tânărul, un fost alergător de cros, a plecat de la locuinţa sa vineri, cu puţin înainte de miezul nopţii, pentru a fi sigur că va ajunge la timp fără a apela la transportul în comun sau a recurge la o maşină de împrumut.

Tânărul a câştigat simpatia noului său şef, Luke Marklin, care a decis să-i ofere propria maşină.

O campanie de strângere de fonduri iniţiată online pentru a-l ajuta financiar pe Walter Carr a colectat aproape 60.000 de dolari.

”Toate eforturile pe care le depuneţi vor fi recompensate într-o zi”, a declarat bărbatul de 20 de ani într-o înregistrare făcută publică de către poliţia locală.

Vezi şi

Aeroport din Arabia Saudită, atacat cu drone. Tința: avioane militare

Rebelii houthi din Yemen au lansat un atac cu drone asupra aeroportului Najran din Arabia …